U kunt bij ons gratis en online uw eigen tuin ontwerpen in 3D. Het 3D tuinontwerp is gebruiksvriendelijk zonder eerst moeilijke programma’s te leren of te downloaden. Klik op de button en u kunt aan de slag.

 

Informatie over het online tuinontwerpen maken

Ontwerpen in het 3D programma is eenvoudig. De keuze uit diverse soorten bestrating, beplanting, hagen, schuttingen, verlichting en zelfs tuinhuisjes is groot. U begint met tekenen in 2D (als een gewone tekening op plat vlak) en op elk willekeurig moment kunt u het ontwerp in 3D bekijken. Het programma is gebruikersvriendelijk, maar heeft u liever iets meer voorbereiding, lees de toelichting en bekijk de diverse instructiefilmpjes waarin het tekenprogramma wordt uitgelegd. Daarnaast kunt u op ieder moment van het tekenproces chatten met een expert van het tekenprogramma. Hij of zij helpen u graag verder met het uitwerken van uw droomtuin.

Contact

Is uw ontwerp geworden zoals u uw tuin zou willen hebben of wilt u toch liever van gedachten wisselen over uw tuinplannen en een tuinschets of tuinontwerp van ons ontvangen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Build on Applepie CMS by Waltman Development